2016 BMW 2 Series Coupe Εγχειρίδιο χρήσης

2016 BMW 2 Series Coupe Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 16 Apr, 2021
Model: 2016 BMW 2 Series Coupe
Pages: 269


File size: 6 MB

Λήψη Εγχειρίδιο

εγχειρίδιο Περιγραφή
Το σύστημα αναγνωρίζει μόνο ακίνητα εμπόδια τα οποία νωρίτερα κατά τη διέλευση έχουν εισέλθει στην περιοχή των αισθητήρων. Συνεπώς οι σημάνσεις στην ένδειξη εμφανίζονται μετά από ορισμένο χρόνο γκρι σε περίπτωση ακινησίας. Ελέγξτε επιπλέον τις κυκλοφοριακές συνθήκες και το περιβάλλον του αυτοκινήτου διατηρώντας άμεση οπτική επαφή και επέμβετε ενεργά όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Στην οθόνη ελέγχου η περιοχή ανίχνευσης των αισθητήρων απεικονίζεται γραμμοσκιασμένη. Για αυτό απεικονίζεται η περιοχή πίσω από το αυτοκίνητό σας στην οθόνη ελέγχου. Η λειτουργία zoom για τη ρυμούλκηση τρέιλερ μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο ξεχωριστά.

Οι γραμμές λωρίδας κυκλοφορίας μπορούν να εμφανιστούν στην εικόνα της κάμερας οπισθοπορείας. Οι γραμμές λωρίδων κυκλοφορίας βοηθούν στον υπολογισμό του απαιτούμενου χώρου κατά το παρκάρισμα και το μανουβράρισμα σε επίπεδο οδόστρωμα. Οι γραμμές λωρίδων κυκλοφορίας εξαρτώνται από την τρέχουσα γωνία στροφής των τροχών και προσαρμόζονται συνεχώς σε περίπτωση κινήσεων του τιμονιού.


Manual Cover
2016 BMW 2 Series Coupe Εγχειρίδιο χρήσης Image


General
Year 2016
Make BMW
Model 2 Series Coupe
Language Greek
Pages 269
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us