2017 BMW 3 Series Εγχειρίδιο χρήσης

2017 BMW 3 Series Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 16 Apr, 2021
Model: 2017 BMW 3 Series
Pages: 315


File size: 6 MB

Λήψη Εγχειρίδιο

εγχειρίδιο Περιγραφή
Ο μπροστινός και ο πλευρικός αερόσακος για το συνοδηγό μπορούν με το ενσωματωμένο κλειδί από το τηλεχειριστήριο να απενεργοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν ξανά. Οι αερόσακοι συνοδηγού είναι και πάλι ενεργοί και πυροδοτούνται όταν οι καταστάσεις το απαιτούν. Το σύστημα προειδοποιεί τη σημαντική πτώση πίεσης πλήρωσης σε ένα ή περισσότερα ελαστικά.

Για αυτόν το σκοπό αισθητήρες στις βαλβίδες των ελαστικών μετρούν την πίεση πλήρωσης και τη θερμοκρασία των ελαστικών. Η ενδεικτική λυχνία των αερόσακων του συνοδηγού δείχνει την κατάσταση λειτουργίας των αερόσακων του συνοδηγού. Μετά την ενεργοποίηση της ανάφλεξης ανάβει σύντομα η λυχνία και στη συνέχεια δείχνει εάν οι αερόσακοι είναι ενεργοποιημένοι ή απενεργοποιημένοι.

Στην οθόνη ελέγχου η κατάσταση των ελαστικών και του συστήματος εμφανίζεται μέσω του χρώματος των τροχών και ενός κειμένου. Υπάρχει βλάβη ελαστικού ή μεγάλη απώλεια πίεσης πλήρωσης ελαστικού στο εμφανιζόμενο ελαστικό. Στην ένδειξη ελέγχου κατάστασης εμφανίζονται επιπλέον οι τρέχουσες πιέσεις πλήρωσης ελαστικών και ανάλογα με το μοντέλο οι θερμοκρασίες των ελαστικών.


Manual Cover
2017 BMW 3 Series Εγχειρίδιο χρήσης Image


General
Year 2017
Make BMW
Model 3 Series
Language Greek
Pages 315
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us