2016 BMW 4 Series Εγχειρίδιο χρήσης

2016 BMW 4 Series Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 16 Apr, 2021
Model: 2016 BMW 4 Series
Pages: 289


File size: 6 MB

Λήψη Εγχειρίδιο

εγχειρίδιο Περιγραφή
Φώτα ανάγνωσης βρίσκονται μπροστά και στον πίσω χώρο δίπλα από τα εσωτερικά φώτα. Τηρείτε τις υποδείξεις για τη βέλτιστη προστατευτική επενέργεια του συστήματος αερόσακων. Ο μπροστινός και ο πλευρικός αερόσακος για το συνοδηγό μπορούν με το ενσωματωμένο κλειδί από το τηλεχειριστήριο να απενεργοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν ξανά.

Οι αερόσακοι συνοδηγού είναι και πάλι ενεργοί και πυροδοτούνται όταν οι καταστάσεις το απαιτούν. Το σύστημα προειδοποιεί τη σημαντική πτώση πίεσης πλήρωσης σε ένα ή περισσότερα ελαστικά. Για αυτόν το σκοπό αισθητήρες στις βαλβίδες των ελαστικών μετρούν την πίεση πλήρωσης και τη θερμοκρασία των ελαστικών.

Η ενδεικτική λυχνία των αερόσακων του συνοδηγού δείχνει την κατάσταση λειτουργίας των αερόσακων του συνοδηγού. Μετά την ενεργοποίηση της ανάφλεξης ανάβει σύντομα η λυχνία και στη συνέχεια δείχνει εάν οι αερόσακοι είναι ενεργοποιημένοι ή απενεργοποιημένοι. Το σύστημα είναι ενεργό και προειδοποιεί για τις τελευταίες αποθηκευμένες πιέσεις πλήρωσης ελαστικών κατά την επαναφορά.


Manual Cover
2016 BMW 4 Series Εγχειρίδιο χρήσης Image


General
Year 2016
Make BMW
Model 4 Series
Language Greek
Pages 289
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us