2021 BMW 4 Series Kullanım Kılavuzu

2021 BMW 4 Series Kullanım Kılavuzu
Posted on 16 Apr, 2021
Model: 2021 BMW 4 Series
Pages: 420


File size: 6 MB

Indir Kılavuz

Manuel Açıklama
Hasarlı veya bir kaza sırasında zorlanan sabitleme sistemleri üreticinin yetkili servisine veya başka kalifiye bir yetkili servise ya da bir uzman atölyeye kontrol ettirilmeli ve değiştirilmelidir. Çocuk emniyet sisteminin koltuk arkalığında sıkı bir şekilde durmasına dikkat edilmelidir. Tüm ilgili koltuk arkalıklarında mümkün olduğunda sırt dayanağı uyarlanmalı ve koltuklar düzgün ayarlanmalıdır.

Koltukların ve arkalıklarının düzgünce yerine oturmuş ya da kilitlenmiş olduklarına dikkat edin. Hava yastığı devre dışı bırakılamıyorsa çocuk emniyet sistemi monte etmeyin. Arkaya doğru yönelmiş çocuk emniyet sistemlerini ön hava yastığı aktifleştirilmiş bir koltuk üzerinde asla kullanmayın.

Bu koltuk pozisyonu ve yüksekliğiyle kemerin en iyi şekilde geçirilmesi ve kaza halinde koruma sağlanır. Emniyet kemerinin üst sabitleme noktası çocuk koltuğunun kemer kılavuzunun önünde bulunuyorsa ön yolcu koltuğu olabilecek en iyi kemer kılavuzuna ulaşılabilecek şekilde öne doğru getirilmelidir. Koltuk arkalığı genişliğini artık değiştirmeyin ve artık bir hafıza pozisyonu çağırmayın.


Manual Cover
2021 BMW 4 Series Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2021
Make BMW
Model 4 Series
Language Turkish
Pages 420
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us