2019 BMW 7 Series Εγχειρίδιο χρήσης

2019 BMW 7 Series Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 16 Apr, 2021
Model: 2019 BMW 7 Series
Pages: 462


File size: 9 MB

Λήψη Εγχειρίδιο

εγχειρίδιο Περιγραφή
Ανάλογα με τον εξοπλισμό το ταμπλό οργάνων μπορεί εκτός από τα προγράμματα οδήγησης να ρυθμιστεί για τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Κατά την ενεργοποίηση της ετοιμότητας οδήγησης ελέγχεται η λειτουργία ορισμένων λυχνιών που ανάβουν σε αυτήν την περίπτωση προσωρινά. Οι ενδεικτικές και οι προειδοποιητικές λυχνίες ανάβουν σε διάφορους συνδυασμούς και με διάφορα χρώματα.

Μειώστε την ταχύτητα οδήγησης και προσαρμόστε τον τρόπο οδήγησης στις συνθήκες του δρόμου. Τα φώτα πορείας ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται αυτόματα ανάλογα με την κατάσταση της κυκλοφορίας. Σε περίπτωση επειγόντων μηνυμάτων εμφανίζεται το συμπληρωματικό κείμενο αυτόματα στην οθόνη ελέγχου.

Ένα βέλος δίπλα στο σύμβολο της αντλίας καυσίμου δείχνει σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου βρίσκεται το πορτάκι του ρεζερβουάρ. Σε αυτή την περιοχή ρυθμίζεται η παροχή καυσίμου για την προστασία του κινητήρα. Κατά την επίτευξη του μέγιστου αριθμού στροφών αναβοσβήνει η συνολική ένδειξη με κόκκινο χρώμα και για την προστασία του κινητήρα περιορίζεται η παροχή καυσίμου.


Manual Cover
2019 BMW 7 Series Εγχειρίδιο χρήσης Image


General
Year 2019
Make BMW
Model 7 Series
Language Greek
Pages 462
Filetype PDF (Download)
File size 9 MB

Privacy Policy    Contact us