2021 BMW 8 Series Convertible Bruksanvisning

2021 BMW 8 Series Convertible Bruksanvisning
Posted on 16 Apr, 2021
Model: 2021 BMW 8 Series Convertible
Pages: 400


File size: 6 MB

Hämta Manuell

Manuell Beskrivning
Aktivering sker när yttertemperaturen överskrider eller underskrider den inställda temperaturen under de första minuterna efter att körberedskap har slagits på. Se till att inte barnsäkerhetssystemet utsätts för direkt solljus och täck över det vid behov. Låt eventuellt barnsäkerhetssystemet svalna innan du låter ett barn sitta i det.

Olycksfallsforskningen visar att den säkraste platsen för barn är i baksätet. Säkerhetsbältets skyddsverkan kan begränsas eller försvinna om det används felaktigt. Passagerarkrockkuddarna kan endast avaktiveras med nyckelomkopplaren för passagerarkrockkuddar.

Fortsätt inte att använda barnsäkerhetssystem som är skadade eller som varit med om en olycka. Låt en av tillverkarens servicepartners eller en annan kvalificerad servicepartner eller en kvalificerad fackverkstad kontrollera och vid behov byta ut barnsäkerhetssystem och tillhörande fastsättningssystem som uppvisar skador eller har utsatts för påfrestningar i samband med en olycka. Om stolinställningen är felaktig eller barnsitsen är felmonterad begränsas barnsäkerhetssystemets stabilitet.


Manual Cover
2021 BMW 8 Series Convertible Bruksanvisning Image


General
Year 2021
Make BMW
Model 8 Series Convertible
Language Swedish
Pages 400
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB



BMW 8 Series Convertible Models

Privacy Policy    Contact us