2021 BMW M5 Bruksanvisning

2021 BMW M5 Bruksanvisning
Posted on 16 Apr, 2021
Model: 2021 BMW M5
Pages: 398


File size: 6 MB

Hämta Manuell

Manuell Beskrivning
Passagerarkrockkuddarna kan endast avaktiveras med nyckelomkopplaren för passagerarkrockkuddar. Fortsätt inte att använda barnsäkerhetssystem som är skadade eller som varit med om en olycka. Låt en av tillverkarens servicepartners eller en annan kvalificerad servicepartner eller en kvalificerad fackverkstad kontrollera och vid behov byta ut barnsäkerhetssystem och tillhörande fastsättningssystem som uppvisar skador eller har utsatts för påfrestningar i samband med en olycka.

Om stolinställningen är felaktig eller barnsitsen är felmonterad begränsas barnsäkerhetssystemets stabilitet. Kontrollera att stolarna och ryggstöden är korrekt fastsnäppta eller låsta. Använd aldrig bakåtvända barnsäkerhetssystem på en stol med aktiverad främre krockkudde.

Med detta stolläge och denna stolshöjd uppnås bästa möjliga bältesdragning och skydd vid en olycka. Ändra därefter inte ryggstödsbredden igen och aktivera inga minneslägen. Kontrollera att det övre säkerhetsbältet inte dras över vassa kanter eller förvrids på vägen till den övre fästpunkten.


Manual Cover
2021 BMW M5 Bruksanvisning Image


General
Year 2021
Make BMW
Model M5
Language Swedish
Pages 398
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us