2020 BMW M8 Gran Coupe Kullanım Kılavuzu

2020 BMW M8 Gran Coupe Kullanım Kılavuzu
Posted on 16 Apr, 2021
Model: 2020 BMW M8 Gran Coupe
Pages: 388


File size: 6 MB

Indir Kılavuz

Manuel Açıklama
Arkaya doğru yönelmiş çocuk emniyet sistemlerini ön hava yastığı aktifleştirilmiş bir koltuk üzerinde asla kullanmayın. Bu koltuk pozisyonu ve yüksekliğiyle kemerin en iyi şekilde geçirilmesi ve kaza halinde koruma sağlanır. Emniyet kemerinin üst sabitleme noktası çocuk koltuğunun kemer kılavuzunun önünde bulunuyorsa ön yolcu koltuğu olabilecek en iyi kemer kılavuzuna ulaşılabilecek şekilde öne doğru getirilmelidir.

Koltuk arkalığı genişliğini artık değiştirmeyin ve artık bir hafıza pozisyonu çağırmayın. Kapağı yan şekilde koltuk ile sırt dayama bölümünün arasındaki boşluğa itin. Üst sabitleme noktalarına sadece çocuk emniyet sistemleri sabitlenmelidir.

Üst tutma kemerinin keskin kenarlar üzerinden geçirilmeden ve döndürülmeden üst sabitleme noktasına yönlendirilmesine dikkat edilmelidir. Ayrıntılı bilgiler üreticinin bir yetkili servisi veya başka bir yetkili servis ya da bir kalifiye uzman atölyeden temin edilebilir. Üniversal kategorisinde bu ağırlık grubunda kullanım için izin verilen çocuk emniyet sistemleri için uygundur.


Manual Cover
2020 BMW M8 Gran Coupe Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2020
Make BMW
Model M8 Gran Coupe
Language Turkish
Pages 388
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us