2021 BMW X7 Handleiding

2021 BMW X7 Handleiding
Posted on 13 Apr, 2021
Model: 2021 BMW X7
Pages: 490


File size: 8 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Het moment van de waarschuwingen varieert daarbij en is afhankelijk van de actuele rijsituatie en het ingestelde moment van waarschuwing. De waarschuwing voor spookrijden is automatisch actief na ieder vertrek. De functie kan bijvoorbeeld in de volgende situaties beperkt zijn en er wordt evt.

De noodstopfunctie kan alleen handmatig door de inzittenden worden geactiveerd. Afhankelijk van de uitrusting en de landuitvoering bevat het systeem een rijstrookwisselfunctie. In andere straten of in druk verkeer wordt de auto op de eigen rijstrook tot stilstand gebracht.

Achteropkomende verkeersdeelnemers worden door het knipperen van de remlichten voor een noodremsituatie gewaarschuwd. De verantwoordelijkheid voor het gebruik van het systeem en de naleving van de geldende bepalingen ligt bij de gebruiker. De fabrikant van de auto raadt aan om voor het eerste gebruik te controleren of er bij het systeemgebruik geen wettelijke of officiële beperkingen in de betreffende staat of het land van toepassing zijn.


Manual Cover
2021 BMW X7 Handleiding Image


General
Year 2021
Make BMW
Model X7
Language Dutch
Pages 490
Filetype PDF (Download)
File size 8 MB



BMW X7 Models

Privacy Policy    Contact us