2014 BMW C 600 Sport — Manualul de utilizare

Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2014 BMW C 600 Sport
Pages: 160
File size: 2 MB

Descarca Manual


Manual Descriere
Aici găsiţi instrucţiuni importante pentru operarea autovehiculului, care vă vor permite să exploataţi la maxim avantajele tehnice ale acestui Scooter. În plus, obţineţi informaţii despre întreţinere şi îngrijire, care servesc la siguranţa în funcţionare şi în trafic, precum şi menţinerii valorii motocicletei dvs. Totodată, sunt tinuă a construcţiei, echipării şi posibile diferenţe, specifice difeaccesoriilor.

De aici pot rezulta ritelor ţări, faţă de autovehiculul eventuale diferenţe între aceste prezentat. De aceea, vă rugăm gama acestora este descrisă în să aveţi înţelegere în legătură cu instrucţiuni separate. Această situaţie poate să apară dacă bateria a fost desprinsă de În cazul efectuării unui număr la borne.

În kilometrii rămaşi 2 vor fi decreacest exemplu, afişarea înseamnă mentaţi în paşi de 100 km şi vor "Iulie 2013". Dacă a fost depăşit termenul de service, se aprinde, suplimentar faţă de afişajul datei resp. În cazul în care martorul de avertizare generală 4 clipeşte roşu şi se afişează suplimentar simbolul 3, este vorba.


Use of Cookies    Contact us