2014.5 BMW Motorrad C 600 Sport Kullanım kılavuzu

2014.5 BMW Motorrad C 600 Sport Kullanım kılavuzu
Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2014.5 BMW Motorrad C 600 Sport
Pages: 152


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuel Açıklama
Burada bu Scooter'ın üstün özelliklerinden tam anlamı ile yararlanabilmeniz için aracın kullanımına dair önemli bilgileri bulabilirsiniz. Bunun haricinde, motosikletinizin çalışma ve trafik güvenliği ile değerini en iyi şekilde korumasını sağlayacak olan bakım konusunda da bilgiler verilmiştir. Maxi-Scooter'ınızı satın alırken kişisel isteklerinize uygun donatılmış bir modeli seçtiniz.

Bu kullanıcı el venlik ve kalite seviyesi, tasarım kitabında muhtemelen sizin seç7 sırasında donanım ve aksesuar memiş olduğunuz diğer donanım bileşenleri üzerinde yapılan sürekli bilgilerinin de açıklandığını anlageliştirme çalışmalarıyla sağlanır. Bu nedenle kullanım kılavuzu ile Aynı zamanda resimdeki araçta satın almış olduğunuz araç arabazı ülkeye özgü değişiklikler yer sında muhtemelen değişiklikler alabilir. Bu mevcut ise, bunların kapsamları kılavuzdaki veriler, resimler veya özel bir kullanım kılavuzunda açık- tanımlamalardan dolayı herhangi z Genel bilgiler lanmıştır.

Servis göstergesi Servis göstergesi servis ta3 rihine bir aydan fazla süre varken ekrana geliyorsa, o zaman 22 gösterge panelinde kayıtlı tarih ayarlanmalıdır. Erken servis ziyareti z Göstergeler bağlantılı olarak servis tarihi 1 kısa için 1000 km'den daha az mesüreliğine gösterilir. Bu örnekte safe kaldıysa, kalan kilometreler 2 göstergenin anlamı "Temmuz 100 km'lik adımlarla sayılır ve sü2013".


Manual Cover
2014.5 BMW Motorrad C 600 Sport Kullanım kılavuzu Image


General
Year 2014.5
Make BMW Motorrad
Model C 600 Sport
Language Turkish
Pages 152
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us