2012.5 BMW C 650 GT — Omistajan käsikirja

Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2012.5 BMW C 650 GT
Pages: 135
File size: 2 MB

Lataa käsikirja


Manuaalinen Kuvaus
Kirjassa on tärkeää tietoa sen käytöstä ja siitä, miten parhaiten käytät Scooter-skootterisi teknisiä ominaisuuksia. Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa pyörän huollosta ja hoidosta parhaan mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä neuvoja pyörän arvon säilyttämiseksi. Erityistietoa moottoripyörän käytöstä ja tarkastuksista sekä säätö- ja huoltotöistä.

Eritämällä rakennetta, varusteita ja laiset maakohtaiset poikkeamat tarvikkeita jatkuvasti. Huoltonäyttö Jos huoltonäyttö ilmestyy 3 yli kuukausi ennen huollon päivämäärää, se on säädettävä 22 mittaristoon tallennetuksi päivämääräksi. Jos aikaistettuun huoltoon päivämäärä 1 näkyy käynnistyson enintään 1000 km, jäljellä oletarkastuksen yhteydessä hetken vien kilometrien näyttö 2 vähenee aikaa.

Tässä esimerkissä näyttö 100 km kerrallaan ja se näkyy tarkoittaa "Heinäkuu 2013". Jos huollon ajankohta on ohitettu, päivämäärän ja Polttoaineen varamäärän saavutkilometrilukeman näytön lisäksi tamisen jälkeen näytössä näkypalaa yleinen varoitusvalo kelvät tuon hetken jälkeen ajetut taisena. Sen voi Jos yleinen varoitusvalo 4 hakea näyttöön vain moottoripyövilkkuu punaisena ja jos lirän seistessä.


Use of Cookies    Contact us