2012.5 BMW Motorrad C 650 GT Kezelési útmutató

2012.5 BMW Motorrad C 650 GT Kezelési útmutató
Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2012.5 BMW Motorrad C 650 GT
Pages: 143


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Kézi Leírás
Itt találhatja a meg a használattal kapcsolatos fontos tudnivalókat, amelyek segítségével aScooter motorkerékpár minden műszaki előnyét kiaknázhatja. Itt talál információkat a karbantartásról és az ápolási feladatokról, az üzemeltetési és a közlekedésbiztonságról, valamint arról, hogy miként őrizheti meg legjobban gépjárművének értékét. Felszereltség Műszaki adatok és leírások alapján semmilyen követelésre nem tarthat jogot.

Ha a szervizkijelző a szer22 vizelés időpontja előtt több mint egy hónappal megjelenik, akkor a műszeregységben tárolt dátumot be kell állítani. Ha az előrehozott szeregy hónap, akkor a szerviz 1 jelű vizig kevesebb mint 1000 km időpontja rövid ideig megjelemegtétele hiányzik, akkor a hátnik az indulás előtti ellenőrzést ralevő távolságot az indulás előtti követően. Ha a szerviz időpontja elmúlt, a dátum- és a kilométer-kijelző mellett az általános figyelmeztető lámpa is sárga fénnyel világít.

Amikor a hőmérséklet először esik ez alá az érték alá, a rendszer az éppen érvényes kijelzőbeállítástól függetlenül A megjelenített abroncsnyomáátvált a hőmérséklet-kijelzőre. Ez a kilométer-számmivel a nyomásértékek átvitelét láló visszaáll és nem látható, ha a csak akkor kezdik meg az érzétankoláskor betöltött üzemanyag kelők, miután először átlépte a 30 mennyisége meghaladja a tartakm/h sebességet. Ha ezen kívül még a 4 szimbólum is világít, és megjelenik a 3 szimbólum is, akkor figyelmeztető jelzésről van.


Manual Cover
2012.5 BMW Motorrad C 650 GT Kezelési útmutató Image


General
Year 2012.5
Make BMW Motorrad
Model C 650 GT
Language Hungarian
Pages 143
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us