2014 BMW C 650 GT — Omistajan käsikirja

Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2014 BMW C 650 GT
Pages: 149
File size: 2 MB

Lataa käsikirja


Manuaalinen Kuvaus
Kirjassa on tärkeää tietoa sen käytöstä ja siitä, miten parhaiten käytät Scooter-skootterisi teknisiä ominaisuuksia. Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa pyörän huollosta ja hoidosta parhaan mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä neuvoja pyörän arvon säilyttämiseksi. Eritämällä rakennetta, varusteita ja laiset maakohtaiset poikkeamat tarvikkeita jatkuvasti.

Huoltonäyttö Jos huoltonäyttö ilmestyy 3 yli kuukausi ennen huollon päivämäärää, se on säädettävä 22 mittaristoon tallennetuksi päivämääräksi. Tässä esimerkissä näyttö km kerrallaan ja se näkyy käyntarkoittaa "Heinäkuu 2013". Jos huollon ajankohta on ohitettu, päivämäärän ja Polttoaineen varamäärän saavutkilometrilukeman näytön lisäksi tamisen jälkeen näytössä näkypalaa yleinen varoitusvalo kelvät tuon hetken jälkeen ajetut taisena.

Sen voi Jos yleinen varoitusvalo 4 hakea näyttöön vain moottoripyövilkkuu punaisena ja jos lirän seistessä. Varoitukset ilmaistaan kulloisenkin varoitushuomautukset näytetään Moottori käy tyhjäkäyntiä vähinvaroitusvalon avulla. Varoitukset, joille ei ole olemassa ---: mittaus ei mahdollinen omaa varoitusvaloa, esitetään (mainitut edellytykset eivät täyty).


Use of Cookies    Contact us