2015 BMW Motorrad C 650 GT Návod k obsluze

2015 BMW Motorrad C 650 GT Návod k obsluze
Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2015 BMW Motorrad C 650 GT
Pages: 148


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuální Popis
Najdete zde důležité pokyny k obsluze, které vám umožní plně využívat technické přednosti vašeho motocyklu Scooter. Kromě toho získáte informace o údržbě a ošetřování motocyklu, které slouží ke zvýšení provozní spolehlivosti, bezpečnosti provozu a rovněž k uchování co nejvyšší hodnoty vašeho motocyklu. Proto tento popisovány i varianty výbavy, návod k obsluze případně nemusí které jste si nezvolili.

Servisní indikátor Zobrazí-li se servisní indi3 kátor více než jeden měsíc před datem servisní prohlídky, 22 pak musí být nastaveno datum uložené v přístrojové desce. Pokud byl překročen servisní interval, rozsvítí se Po dosažení rezervního množžlutě kromě zobrazení data, příp. Při prvním poklesu oleje pod tuto teplotu se automaticky Zobrazený tlak v pneumatikách zobrazí údaj o teplotě nezávisle se vztahuje na teplotu pneumana nastavení displeje.

Upozornění množství oleje 1 poPokud bliká obecná výskytuje informaci o množství mostražná kontrolka 4 čertorového oleje. Motor běží nejméně deset Přehled možných výstrah najdete sekund na volnoběžné otáčky. Výstrahy, pro které není k dispozici samostatná výstražná Pokud je stav oleje nízký, kontrolka, se zobrazují pomocí zobrazí se příslušný výobecné výstražné kontrolky 1 stražný symbol.


Manual Cover
2015 BMW Motorrad C 650 GT Návod k obsluze Image


General
Year 2015
Make BMW Motorrad
Model C 650 GT
Language Czech
Pages 148
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us