2016 BMW Motorrad C 650 GT Návod na používanie

2016 BMW Motorrad C 650 GT Návod na používanie
Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2016 BMW Motorrad C 650 GT
Pages: 182


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuálny Popis
Nájdete v ňom dôležité pokyny na obsluhu, ktoré vám umožnia plne využívať technické prednosti vášho motocykla Scooter. Okrem toho získate informácie o údržbe a ošetrovaní, bezpečnosti prevádzky a jazdy, ako aj o spôsoboch ako najlepšie predĺžiť životnosť vášho motocykla. Všetky údaje o rozmeroch, hmotnostiach a výkonové parametre v návode na používanie sa vzťahujú na Nemecký inštitút pre nor-.

Prejdená trasa po Pri prvom nedosiahnutí tejto tepvzduchu v pneumatike zadného 3 dosiahnutí rezervného loty sa nezávisle od nastavenia kolesa. Bezprostredne po zapnutí 24 množstva paliva displeja automaticky prepne na zapaľovania sa zobrazí ­­:­­, zobrazenie teploty. Horná šípka vedľa symbolu šípky upozorňuje na Po dosiahnutí rezervného množproblém s predným kolesom, stva paliva sa zobrazuje trasa dolná šípka na problém so prejdená od tohto času 1 a symzadným kolesom.

Ľavá hodnota 1 udáva tlak pod 3 °C, bliká varovná vzduchu v pneumatike predného kontrolka teploty ako varovanie kolesa, pravá hodnota 2 tlak o možnom tvorení poľadovice. Ak sa vyskytuje niekoľko varovaní, Výstrahy sa zobrazujú pomocou zobrazujú sa všetky príslušné va27 príslušných varovných kontroliek. Všeobecná varovná konŽiarovka svetlometu je Diódové obrysové svetlo sa trolka svieti žltým svetlom.


Manual Cover
2016 BMW Motorrad C 650 GT Návod na používanie Image


General
Year 2016
Make BMW Motorrad
Model C 650 GT
Language Slovak
Pages 182
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us