2020 BMW Motorrad C 650 Sport Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη

2020 BMW Motorrad C 650 Sport Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη
Posted on 27 Jan, 2020
Model: 2020 BMW Motorrad C 650 Sport
Pages: 207


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

εγχειρίδιο Περιγραφή
Μόνο μετά από αυτή τη διαδικασία στρωσίματος των ελαστικών επιτυγχάνεται η πλήρης ικανότητα πρόσφυσης της επιφάνειας κύλισης. Έτσι αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η δυναμική αύξηση του φορτίου στον μπροστινό τροχό. Στις παρακάτω περιπτώσεις πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να παρουσιαστεί καθυστερημένη απόκριση ή.

Σπρώξτε το όχημα πάνω στην επιφάνεια μεταφοράς και μην το στηρίζετε στο πλαϊνό σταντ ή στο κεντρικό σταντ. Τοποθετήστε τους ιμάντες σύσφιξης μπροστά και στις δύο πλευρές επάνω από την κάτω γέφυρα πιρουνιού και σφίξτε τους. Στερεώστε τον ιμάντα σύσφιξης πίσω δεξιά γύρω από τον πείρο συγκράτησης του τελικού εξάτμισης και σφίξτε τον.

Στερεώστε τον ιμάντα σύσφιξης πίσω αριστερά γύρω από την υποδοχή γονάτου ανάρτησης και σφίξτε τον. Σφίξτε ομοιόμορφα όλους τους ιμάντες σύσφιξης και φροντίστε να συμπιέζονται κατά το δυνατόν περισσότερο οι αναρτήσεις του οχήματος. Το σύστημα δεν έχει βελτιστοποιηθεί για ειδικές απαιτήσεις που προκύπτουν από ακραίες αγωνιστικές συνθήκες χρήσης εκτός δρόμου ή σε πίστα.


Manual Cover
2020 BMW Motorrad C 650 Sport Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Image


General
Year 2020
Make BMW Motorrad
Model C 650 Sport
Language Greek
Pages 207
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB



BMW Motorrad C 650 Sport Models

Privacy Policy    Contact us