2011.5 BMW Motorrad F 650 GS Manualul de utilizare

2011.5 BMW Motorrad F 650 GS Manualul de utilizare
Posted on 22 Sep, 2015
Model: 2011.5 BMW Motorrad F 650 GS
Pages: 156


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manual Descriere
În plus, obţineţi informaţii despre întreţinere şi îngrijire, care servesc la siguranţa în funcţionare şi în trafic, precum şi menţinerii valorii autovehiculului dvs. Totodată, sunt continuă a construcţiei, echipăposibile diferenţe, specifice dirii şi a accesoriilor. De aici pot feritelor ţări, faţă de motocicleta rezulta eventuale diferenţe între prezentată.

De aceea, vă rugăm utilizare, gama acestora este des- să aveţi înţelegere în legătură cu crisă în instrucţiuni separate. Toate datele din instrucţiunile de utilizare privind dimensiunile, greutăţile şi performanţele, au la bază Institutul german de nor-. Dacă a fost depăşit termenul de service, se aprinde, suplimentar faţă de afişajul datei resp.

Este prezentat continuu logo-ul după alimentare, cantitatea totală Presiunea din anvelope 3 de service. Dacă suplimentar se afişează triunghiul de averti3 zare 3, este vorba despre o indicaţie de avertizare. Dacă valoarea critică se află în domeniul limită al toleranţei admise, martorul de avertizare generală se aprinde galben.


Manual Cover
2011.5 BMW Motorrad F 650 GS Manualul de utilizare Image


General
Year 2011.5
Make BMW Motorrad
Model F 650 GS
Language Romanian
Pages 156
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us