2011.5 BMW F 800 GS — Handleiding

Posted on 22 Sep, 2015
Model: 2011.5 BMW F 800 GS
Pages: 157
File size: 2 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Hij bevat tevens informatie over service en onderhoud met het oog op de verkeersveiligheid en bedrijfszekerheid alsmede adviezen om de restwaarde van uw motorfiets zo hoog mogelijk te houden. Voor coulanceregelingen is het Geeft het einde van een absoluut noodzakelijk dat kan aanwijzing aan. Hierdoor kunspecifieke afwijkingen van de afnen eventuele afwijkingen tussen gebeelde motorfiets mogelijk.

Daarom verzoeken wij deze in een afzonderlijke handu er begrip voor te hebben dat leiding beschreven. Deze situatie kan zich voordoen wanneer de Als in een jaar veel kilometers accu langdurig losgekoppeld is worden gereden, kan het voorgeweest. Als de resterende tijd tot de volkomen dat het onderhoud eerVoor het instellen van de dagende service minder dan een der moet worden uitgevoerd.

De eerste wingsindicatie of een waarschulamp wordt afhankelijk van de keer dat de temperatuur benewingssymbool op het multifuncwaarschuwing met de hoogste den deze waarde daalt, wordt tioneel display weergegeven. Het temperatuursymbool vaker te hoog is, de storing zo Benzinegebrek kan tot een knippert. Bij lage buitentemperaturen moet motorfietsaccu niet meer gewaarGloeilamp stadslicht vervangen vooral op bruggen en schaduwborgd.


Use of Cookies    Contact us