2011.5 BMW F 800 GS — Navodila za uporabo

Posted on 22 Sep, 2015
Model: 2011.5 BMW F 800 GS
Pages: 151
File size: 2 MB

Prenos Manual


Ročno Opis
Razen tega boste v njih dobili informacije v zvezi z vzdrževanjem in nego, ki so pomembne tako za obratovalno in prometno varnost kakor tudi za ohranitev vrednosti vašega vozila. Zgornji pravokotnik zervo ( 23) je povečan in predstavlja bistveno večjo količino goPovprečna poraba v l/ riva kot ostali pravokotniki. Servisni prikaz Če se servisni prikaz pojavi več kot en mesec pred da3 tumom servisa, je treba nastaviti datum v kombinaciji instrumen23 tov.

Takšna situacija se lahko pojavi, če je bil akumulator odklopljen daljše časovno obdobje. Ta Če prekoračite čas servisa, števec prevoženih kilometrov se se poleg prikaza datuma ponastavi, ko je skupna količina oz. Ko temperatura povezavi z opozorilnim napisom so lahko prikazana izmenoma prvič pade pod to vrednost, se ali opozorilnim simbolom na ves števci prevoženih kilometrov na ekranu neodvisno od njegove čfunkcijskem ekranu.

Uporabljeni ključ ni potrjen za V posodi za gorivo je samo še Če je nivo hladilne tekočine prezagon, ali pa je prišlo do motenj rezerva goriva. Dosežena je rezerva Splošna opozorilna lučka Če obtičite v zastoju, ugasnite goriva sveti rdeče. Če je temperatura hladilne tePomanjkanje goriva lahko Nadaljevanje vožnje s prekočine pogosto previsoka, mora povzroči prekinjanje zgoregretim motorjem lahko ponapako čim prej odpraviti spevanja in nepričakovano ugašanje škoduje motor.


Use of Cookies    Contact us