2011.5 BMW Motorrad F 800 GS Omistajan käsikirja

2011.5 BMW Motorrad F 800 GS Omistajan käsikirja
Posted on 22 Sep, 2015
Model: 2011.5 BMW Motorrad F 800 GS
Pages: 149
File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuaalinen Kuvaus
Tutustu uuteen pyörääsi, jotta voit ajaa liikenteessä turvallisesti ja luotettavasti. Lue tämä käsikirja huolellisesti ennen kuin lähdet ajamaan uudella moottoripyörälläsi. Kirjassa on tärkeää tietoa hallintalaitteiden käytöstä ja siitä, miten parhaiten käytät moottoripyörän teknisiä ominaisuuksia.

Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa pyörän huollosta ja hoidosta parhaan mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä neuvoja pyörän arvon säilyttämiseksi. Erilaiset maakohtaiset turvallisuus- ja laatutaso pystypoikkeamat kuvien moottoripyötään varmistamaan kehittämällä riin ovat mahdollisia. Tästä syystä on varusteita, joita ei ole kuvattu joudumme varaamaan oikeutässä käsikirjassa, nämä on kuden poikkeamiin tämän käsikirjan vattu erillisissä käyttöohjeissa.

Ylin poi( 23) kittaispalkki on suurempi ja se vastaa oleellisesti suuKeskikulutus l/100 km rempaa polttoainemäärää kuin muut poikittaispalkit. Huoltonäyttö Jos huoltonäyttö ilmestyy yli kuukausi ennen huollon 3 päivämäärää, se on säädettävä mittaristoon tallennetuksi päivä23 määräksi. Jos aikaistettuun huoltoon päivämäärä 1 näkyy käynnistyson enintään 1000 km, jäljellä olevaramäärän tarkastuksen yhteydessä hetken vien kilometrien näyttö 2 vähenee saavuttamisen jälkeen aikaa.


Manual Cover
2011.5 BMW Motorrad F 800 GS Omistajan käsikirja Image


General
Year 2011.5
Make BMW Motorrad
Model F 800 GS
Language Finnish
Pages 149
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us