2012 BMW Motorrad F 800 GS Kullanım kılavuzu

2012 BMW Motorrad F 800 GS Kullanım kılavuzu
Posted on 22 Sep, 2015
Model: 2012 BMW Motorrad F 800 GS
Pages: 160


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuel Açıklama
Bunun haricinde, motosikletinizin çalışma ve trafik güvenliği ile değerini en iyi şekilde korumasını sağlayacak olan bakım konusunda da bilgiler verilmiştir. Bir konu hakkındaki bilgisında göz önünde bulunbölümde tüm bakım ve onarım lerin sonlandığını belirtir. Bu kullanıcı el rım sırasında donanım ve aksekitabında muhtemelen sizin seçsuar bileşenleri üzerinde yapılan memiş olduğunuz diğer donanım sürekli geliştirme çalışmalarıyla bilgilerinin de açıklandığını anlasağlanır.

Bu zunda açıklanmayan donanımları kılavuzdaki veriler, resimler veya mevcut ise, bunların kapsamları tanımlamalardan dolayı herhangi özel bir kılavuzda açıklanmıştır. Depodaki yakıt ne kadar fazla seviyesi göstergesi sadece dolum hareket ediyorsa (değişken eğim alanının alt yarısını ayrıntılı olarak durumları, sık frenleme ve ivmegösterir. Motor Kendine ait bir ikaz ışığına saöncesi kontroller ile bağlantılı olaısısının etkisi çok fazla olursa, gehip olmayan uyarılar genel ikaz rak kısa süreliğine gösterilir.

Bu uyarılar kilometre sayacıyla z Göstergeler dönüşümlü olarak gösterilebilir ( 36). Motor kontrol ünitesi bir arızayı kısa sürede değiştirilmelidir ve 3 Soğutma sıvısı sıcaklığı sürekli diyagnoz etti. Olağan dışı duayrıca her zaman ilgili yedek amyükseliyorsa, arızanın en kısa 29 rumlarda motor durur ve bir daha pulleri yanınızda bulundurmanız zamanda bir atölye veya önçalıştırılamaz.


Manual Cover
2012 BMW Motorrad F 800 GS Kullanım kılavuzu Image


General
Year 2012
Make BMW Motorrad
Model F 800 GS
Language Turkish
Pages 160
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us