2014 BMW F 800 GS — Kezelési útmutató

Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2014 BMW F 800 GS
Pages: 194
File size: 2 MB

Letöltés Manual


Kézi Leírás
Itt talál információkat a karbantartásról és az ápolási feladatokról, az üzemeltetési és a közlekedésbiztonságról, valamint arról, hogy miként őrizheti meg legjobban 01 49 8 565 523 gépjárművének értékét. Pillanatnyi fogyasztás 13 a kilométer-számláló értéktartományában megjelenik egy figyelmeztetés ( 27) Környezeti hőmérséklet 14 megjelenik egy napi ( 27) kilométer-számláló ( 38). Minél erőteljesebben mozog az üzemanyag a tartályban (például z Kijelzések gyakori bedöntések, fékezések és gyorsítások miatt), annál nehezebben tudja a rendszer megállapítani a tartalékmennyiséget.

Innentől szint figyelmeztető lámpákezdve a műszer pontosan jelzi a jának bekapcsolása után az ettől töltöttségi szintet. A tartalék üzemanyag-mennyiaz indulás előtti ellenőrzést kövehelyen, 100 km-es lépésekben 3 séggel megtehető távolság a tően. Ilyen helyzet akmotorozik, előfordulhat, hogy előkor állhat elő, ha az akkumulátor rehozott szervizre kell vinnie a hosszú ideig le volt kötve.

Amennyiben a motor hőmérséklete túl nagy hatással van a mért értékre, a következő jelenik meg: --. A figyelA lehetséges figyelmeztetések meztetés sürgősségétől függően áttekintését a következő oldalon az általános figyelmeztető lámpa találja. Alacsonyabb hőmérsékleteknél ködik, ha le van kötve a gépjármű Izzók cseréje az első és hátsó a hidakon és az árnyékos útakkumulátora.


Use of Cookies    Contact us