2013 BMW Motorrad F 800 GS Adventure Navodila za uporabo

2013 BMW Motorrad F 800 GS Adventure Navodila za uporabo
Posted on 22 Sep, 2015
Model: 2013 BMW Motorrad F 800 GS Adventure
Pages: 141


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Ročno Opis
Razen tega boste v njih dobili informacije v zvezi z vzdrževanjem in nego, ki so pomembne tako za obratovalno in prometno varnost kakor tudi za ohranitev vrednosti vašega vozila. Posebne teme števati zaradi svoje varnosti in lahko najhitreje najdete prek izvarnosti drugih, kot tudi da zavadatnega kazala gesel na koncu rujete svoje vozilo pred škodo. Razen zagotovljena s stalnim razvojem z Splošna navodila tega so v posameznih državah konstrukcije, opreme in pribora.

Prosimo, opisane opreme, najdete opis v upoštevajte, da iz tukajšnjih naločenih navodilih. Ta opozorila so prika13 V območju vrednosti zana izmenoma s števci prevožeštevca prevoženih nih kilometrov ( 31). Motor lahko zato nepričakoObvezno upoštevajte spodnje 22 vano ugasne (nevarnost nesreče) ukrepe.

Izoginostno tveganje, saj drugi udelebajte se močnemu pospeševanju ženci v prometu lažje spregledajo Opozorilo za zunanjo in prehitevanju. Vseeno pa se v rezervoarju nahaja še najmanj količina Trenutna poraba goriva, ki je navedena na hrbtni strani navodil za uporabo. Po vklopu opozorilne lučke Zunanja temperatura Če prikaz napolnjenosti goriva goriva se od tega trenutka ( 27) doseže oznako 1/2 1, je rezerprikazuje prevožena pot.


Manual Cover
2013 BMW Motorrad F 800 GS Adventure Navodila za uporabo Image


General
Year 2013
Make BMW Motorrad
Model F 800 GS Adventure
Language Slovenian
Pages 141
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us