2016 BMW Motorrad F 800 GS Adventure Návod na používanie

2016 BMW Motorrad F 800 GS Adventure Návod na používanie
Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2016 BMW Motorrad F 800 GS Adventure
Pages: 176
File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuálny Popis
Okrem toho získate informácie o údržbe a ošetrovaní, bezpečnosti prevádzky a jazdy, ako aj o spôsoboch ako najlepšie predĺžiť životnosť vášho motocykla. Označuje koniec informákumentobané všetky vykonané cie závislej od príslušenúdržbové a opravárenské práce. Doklad o vykonanej údržbe je Ohrozenie s vysokým stuppredpokladom pre poskytnutie ňom rizika.

V závislosti od naliehavosti varovania svieti všeobecná varovná kontrolka žltým alebo červeným svetlom. Pri príliš nízkej hladine chladiacej Chybu čo najskôr nechajte odkvapaliny: strániť v odbornej dielni, najlepmin. Inak motor Chybné žiarovky čo najskôr vypaliny príliš vysoká, nechajte beží v núdzovom režime.

Neobyčajné jazdné vlastnosti Demontáž žiaroviek predných pri núdzovom režime motora. Avšak palivo sa nachádza ešte minimálne v množstve, ktoré je Priemerná rýchlosť zobrazené na zadnej strane krytu rezervného množstvo paliva v nádrži. Mesiac a rok, odAk sa interval servisu pre31 množstva paliva zostávajúceho delené dvojbodkou, sa zobrazujú kročí, súčasne so zobrav nádrži v čase rozsvietenia výdvojmiestne alebo štvormiestne.


Manual Cover
2016 BMW Motorrad F 800 GS Adventure Návod na používanie Image


General
Year 2016
Make BMW Motorrad
Model F 800 GS Adventure
Language Slovak
Pages 176
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us