2012.5 BMW F 800 GT — Navodila za uporabo

Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2012.5 BMW F 800 GT
Pages: 144
File size: 2 MB

Prenos Manual


Ročno Opis
Razen tega boste v njih dobili informacije v zvezi z vzdrževanjem in nego, ki so pomembne tako za obratovalno in prometno varnost kakor tudi za ohranitev vrednosti vašega vozila. Posebne teme števati zaradi svoje varnosti in lahko najhitreje najdete prek izvarnosti drugih, kot tudi da zavadatnega kazala gesel na koncu rujete svoje vozilo pred škodo. Razen odstopanja med temi navodili za tega so v posameznih državah uporabo in vašim motornim kolemožna tudi določena odstopanja som.

Izjemoma prevažate ustrezne nadomestne prikaže za kratek čas samo motor ugasne in ga ni več možarnice. Baterija tlaka polnjenja pnevmaNapako naj odpravi specialitike je skoraj brez kapacitete. Motor lahko zato nepričakoker samodiagnoza še ni zaklju30 Možni vzrok: vano ugasne (nevarnost nesreče) čena.

Vseeno pa se v rezervoarju nahaja še najmanj količina 32 Povprečna hitrost v km/h goriva, ki je navedena na hrbtni strani navodil za uporabo. Od sedaj je stanje prikazano čina vožnje (od porabe) ter goriva, razpoložljivega od točke vžiga Zaloga goriva natančneje. Zaradi zapletene geometrije reko stanje doseže rezervno koliŠtevec kilometrov za rezervno zervoarja goriva izračunanje stanja čino.


Use of Cookies    Contact us