2016 BMW F 800 GT — Navodila za uporabo

Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2016 BMW F 800 GT
Pages: 171
File size: 2 MB

Prenos Manual


Ročno Opis
Razen tega boste v njih dobili informacije v zvezi z vzdrževanjem in nego, ki so pomembne tako za obratovalno in prometno varnost kakor tudi za ohranitev vrednosti 01 49 8 559 421 vašega vozila. Navodila za uporabo so zasnoČe se ji ne izognete, lahko utrpite Napotilo na stran z doda6 vana tako, da se lahko po njih težke ali smrtne poškodbe. Če je le mogoče, vozite v obSimbol za temperaturo močju delne obremenitve, da utripa.

Izjemoma Spregled vozil v cestnem pregleda specializirana servimotor ugasne in ga ni več mo27 prometu zaradi okvare svesna delavnica, najbolje partner goče zagnati. Najbolje je, da s sabo moč motorja, kot ste je navaprevažate ustrezna nadomestna Splošna opozorilna lučka jeni. Preden prilagodite tlak polnjenja pnevmatik, upoštevajte informacije v zvezi s temperaturno kompenzacijo in prilagoditvijo tlaka.

Šibka baterija senzorja Ob prvi priložnosti popravite Prikaže se napis + " tlaka v pnevmatiki --" ali zračni tlak v pnevmatiki. Od sedaj je stanje prikazano viti specializirana servisna deZaloga goriva natančneje. Prevoženi kilometri od tresna od dinamike vožnje: bolj kot nutka, ko pade zaloga gose gorivo v rezervoarju premika riva na rezervo ( 32) (zaradi pogostih menjav nagiba, pogostega zaviranja in pospeševanja), težje bo ugotoviti količino.


Use of Cookies    Contact us