2010 BMW Motorrad F 800 R Návod na používanie

2010 BMW Motorrad F 800 R Návod na používanie
Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2010 BMW Motorrad F 800 R
Pages: 147


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuálny Popis
Oboznámte sa so svojím novým motocyklom, aby ste sa mohli v doprave bezpečne pohybovať. Okrem toho získate informácie o údržbe a ošetrovaní, bezpečnosti prevádzky a jazdy, ako aj o spôsoboch ako najlepšie predĺžiť životnosť vášho motocykla. Z toho môžu možné odlišnosti zobrazeného vyplývať prípadné odlišnosti motocykla voči verziám podľa medzi týmto návodom na krajiny dovozu.

Preto vás prosíme v tomto návode na používanie, je o pochopenie, že z údajov, z Všeobecné pokyny táto výbava opísaná v samostatvyobrazení a opisov nemôžu nom návode. Osvetlenie združeného prístroja je vybavené au2 tomatickým denným a nočným prepínaním. Po dosiahnutí rezervného Ak sa interval servisu prekročí, množstva paliva sa zobrazia súčasne so zobrazením dátumu, kilometre, prejdené od tohto okaresp.

Toto počítadlo sa vynuluje, svetlom rozsvieti všeobecná vaak je celkové množstvo paliva po. Ak je vplyv nej oblasti prípustnej tolerancie, teploty motora príliš veľký, dovšeobecná varovná kontrolka záčasne sa zobrazí --. Bezprostredne po zapnutí zapaľovania sa zobrazí „-- --, pretože k prenosu hodnôt tlaku vzduchu v pneumatikách dôjde.


Manual Cover
2010 BMW Motorrad F 800 R Návod na používanie Image


General
Year 2010
Make BMW Motorrad
Model F 800 R
Language Slovak
Pages 147
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us