2011.5 BMW F 800 R — Omistajan käsikirja

Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2011.5 BMW F 800 R
Pages: 141
File size: 2 MB

Lataa käsikirja


Manuaalinen Kuvaus
Tutustu uuteen pyörääsi, jotta voit ajaa liikenteessä turvallisesti ja luotettavasti. Lue tämä käsikirja huolellisesti ennen kuin lähdet ajamaan uudella moottoripyörälläsi. Kirjassa on tärkeää tietoa hallintalaitteiden käytöstä ja siitä, miten parhaiten käytät moottoripyörän teknisiä ominaisuuksia.

Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa pyörän huollosta ja hoidosta parhaan mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä neuvoja pyörän arvon säilyttämiseksi. Erityistietoa moottoripyörän käytöstä ja tarkastuksista sekä säätö- ja huoltotöistä. Tästä syystä poikkeamat kuvien moottoripyöjoudumme varaamaan oikeuriin ovat mahdollisia.

Ylin poi( 23) kittaispalkki on suurempi ja se vastaa oleellisesti suuKeskikulutus l/100 km rempaa polttoainemäärää kuin muut poikittaispalkit. Huoltonäyttö Jos huoltonäyttö ilmestyy yli kuukausi ennen huollon 3 päivämäärää, se on säädettävä mittaristoon tallennetuksi päivä23 määräksi. Jos aikaistettuun huoltoon päivämäärä 1 näkyy käynnistyson enintään 1000 km, jäljellä olevaramäärän tarkastuksen yhteydessä hetken vien kilometrien näyttö 2 vähenee saavuttamisen jälkeen aikaa.


Use of Cookies    Contact us