2012.5 BMW Motorrad F 800 R Kullanım kılavuzu

2012.5 BMW Motorrad F 800 R Kullanım kılavuzu
Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2012.5 BMW Motorrad F 800 R
Pages: 142


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuel Açıklama
Bunun haricinde, motosikletinizin çalışma ve trafik güvenliği ile değerini en iyi şekilde korumasını sağlayacak olan bakım konusunda da bilgiler verilmiştir. Bir konu hakkındaki bilgisında göz önünde bulunbölümde tüm bakım ve onarım lerin sonlandığını belirtir. Bu kullanıcı el güvenlik ve kalite seviyesi, tasakitabında muhtemelen sizin seç7 rım sırasında donanım ve aksememiş olduğunuz diğer donanım suar bileşenleri üzerinde yapılan bilgilerinin de açıklandığını anlasürekli geliştirme çalışmalarıyla yışla karşılamanızı rica ediyoruz.

Bu nedenle kullanım kıBu sebeple el kitabının içeriğinde lavuzu ile satın almış olduğunuz sizin seçmemiş olduğunuz bazı motosiklet arasında muhtemedonanımlar yer alabilir. Bu mevcut ise, bunların kapsamları kılavuzdaki veriler, resimler veya özel bir kılavuzda açıklanmıştır. En üstteki çubuk 100 km olarak daha büyük gösterilir ve diğer çubuklara göre ciddi miktarda daha fazla bir yaOrtalama hız, km/h olarak kıt miktarına karşılık gelir.

Servis göstergesi Servis göstergesi servis tarihine bir aydan fazla süre 3 varken ekrana geliyorsa, o zaman gösterge panelinde kayıtlı tarih 23 ayarlanmalıdır. Erken servis ziyareti ulaştıktan sonra kat bağlantılı olarak servis tarihi 1 z Göstergeler için 1000km. Servis zamanı aşılmışsa, Yakıt deposunu doldurma sıratarih veya kilometre göstersında toplam dolum ağırlığı yedek gesine ek olarak genel ikaz ışığı miktarı geçtiğinde bu kilometre sarı yanar.


Manual Cover
2012.5 BMW Motorrad F 800 R Kullanım kılavuzu Image


General
Year 2012.5
Make BMW Motorrad
Model F 800 R
Language Turkish
Pages 142
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us