2013 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze

2013 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze
Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2013 BMW Motorrad F 800 R
Pages: 142


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuální Popis
Seznamte s vaším novým motocyklem, abyste se mohli bezpečně pohybovat v silničním provozu. Kromě toho získáte informace o údržbě a ošetřování motocyklu, které slouží ke zvýšení provozní spolehlivosti, bezpečnosti provozu a rovněž k uchování co nejvyšší hodnoty vašeho motocyklu. V kapitole 11 je datečně namontovat zaznamenána provedená údržba Pokyn k činnosti.

Prosíme o pochonipulaci během ovládacích, pení, že jsou popisovány i varianty výbavy, které jste si nezvolili. Servisní indikátor Zobrazí-li se servisní indikátor více než jeden 3 měsíc před datem servisní prohlídky, pak musí být 23 nastaveno datum uložené v přístrojové desce. Pokud čas zbývající do příští serservisní prohlídka může být nutná visní prohlídky je kratší než jeden z Ukazatele dříve.

Toto počitadlo kilomevisní interval, rozsvítí se trů se vynuluje, pokud je celkové žlutě kromě zobrazení data, příp. Levá hodnota 1 udává z Ukazatele lotu se automaticky zobrazí údaj plnicí tlak v předním kole, pravá o teplotě nezávisle na nastavení hodnota 2 plnicí tlak v zadním displeje. Bezprostředně po zapnutí zapalování se zobrazí „-- -- Tlak v pneumatikách protože přenos hodnot tlaku začíná až po prvním překročení s kontrolou tlaku v pneumatirychlosti 30 km/h.


Manual Cover
2013 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze Image


General
Year 2013
Make BMW Motorrad
Model F 800 R
Language Czech
Pages 142
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us