2014 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze

2014 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze
Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2014 BMW Motorrad F 800 R
Pages: 141


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuální Popis
Seznamte s vaším novým motocyklem, abyste se mohli bezpečně pohybovat v silničním provozu. Kromě toho získáte informace o údržbě a ošetřování motocyklu, které slouží ke zvýšení provozní spolehlivosti, bezpečnosti provozu a rovněž k uchování co nejvyšší hodnoty vašeho motocyklu. Kladli jsme důraz na snadnou oriZvláštní výbava 6 entaci v tomto návodu k obsluze.

Doklad o provedené u vašeho partnera údržbě je podmínkou pro plnění Výsledek činnosti. Servisní indikátor Zobrazí-li se servisní indikátor více než jeden 3 měsíc před datem servisní prohlídky, pak musí být 23 nastaveno datum uložené v přístrojové desce. Pokud čas zbývající do příští serservisní prohlídka může být nutná visní prohlídky je kratší než jeden z Ukazatele dříve.

Toto počitadlo kilomevisní interval, rozsvítí se trů se vynuluje, pokud je celkové žlutě kromě zobrazení data, příp. Pokud je vliv tepla z motoru velký, Další informace o systému dočasně se zobrazí --. Levá hodnota 1 udává z Ukazatele lotu se automaticky zobrazí údaj plnicí tlak v předním kole, pravá o teplotě nezávisle na nastavení hodnota 2 plnicí tlak v zadním displeje.


Manual Cover
2014 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze Image


General
Year 2014
Make BMW Motorrad
Model F 800 R
Language Czech
Pages 141
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us