2015 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze

2015 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze
Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2015 BMW Motorrad F 800 R
Pages: 171


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuální Popis
Kromě toho získáte informace o údržbě a ošetřování motocyklu, které slouží ke zvýšení provozní spolehlivosti, bezpečnosti provozu a rovněž k uchování co nejvyšší hodnoty vašeho motocyklu. Kladli jsme důraz na snadnou oriZvláštní výbava 6 entaci v tomto návodu k obsluze. Doklad o provedené tovat u vašeho partnera údržbě je podmínkou pro plnění Výsledek činnosti.

Prosíme o pochopení, že nemusí odpovídat vašemu jsou popisovány i varianty výbavy, motocyklu. Výstrahy, pro které není Obecná výstražná kontrolka se k dispozici samostatná výstražná zobrazí podle nejnaléhavější výkontrolka, se zobrazují pomocí strahy. V závislosti na naléhavosti výstrahy svítí obecná výstražná kontrolka žlutě nebo červeně.

Může docházet k neje nebezpečná, protože moObecná výstražná kontrolka obvyklému chování za jízdy. Nechte pneumatiku zkontrolopodle údajů na zadní straně Možná příčina: vat v odborném servisu, nejlépe obalu tohoto návodu k obsluze. Zobrazí-li se servisní indiVenkovní teplota ( 33) 3 kátor více než jeden měsíc před datem servisní prohlídky, 32 pak musí být nastaveno datum uložené v přístrojové desce.


Manual Cover
2015 BMW Motorrad F 800 R Návod k obsluze Image


General
Year 2015
Make BMW Motorrad
Model F 800 R
Language Czech
Pages 171
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us