2011 BMW Motorrad G 650 GS Návod k obsluze

2011 BMW Motorrad G 650 GS Návod k obsluze
Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2011 BMW Motorrad G 650 GS
Pages: 133


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuální Popis
Seznamte s vaším novým motocyklem, abyste se mohli bezpečně pohybovat v silničním provozu. Kromě toho získáte informace o údržbě a ošetřování motocyklu, které slouží ke zvýšení provozní spolehlivosti, bezpečnosti provozu a rovněž k uchování co nejvyšší hodnoty vašeho motocyklu. Návod k obsluze je mace závisející na přísluse rozhodli pro model s individudůležitou součástí vašeho motošenství a výbavě.

Prosíme vás proto o pochopení, že z údajů, obrázků a popisů nelze odvozovat žádné nároky. Ujeté kilometry po 3 dosažení rezervního 22 množství Po dosažení rezervního množství paliva se zobrazují kilometry ujeté od tohoto okamžiku. Toto počitadlo kilometrů se vynuluje a již se nezobrazuje, pokud je celkové plnicí množství po natankování větší než rezervní množství.

Avšak na rovném podkladu stojí motocykl stabilněji s řídítky natočenými doleva než doprava. Držte tlačítko stisknuté, dokud Zajištění zámku řízení s parkominuty nepřestanou blikat. Mohou být zobrazeny následující Držte stisknuté tlačítko 1, dohodnoty: kud se denní počitadlo kilometrů nevynuluje.


Manual Cover
2011 BMW Motorrad G 650 GS Návod k obsluze Image


General
Year 2011
Make BMW Motorrad
Model G 650 GS
Language Czech
Pages 133
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us