2012.5 BMW Motorrad G 650 GS Manualul de utilizare

2012.5 BMW Motorrad G 650 GS Manualul de utilizare
Posted on 24 Sep, 2015
Model: 2012.5 BMW Motorrad G 650 GS
Pages: 135
File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manual Descriere
În plus, obţineţi informaţii despre întreţinere şi îngrijire, care servesc la siguranţa în funcţionare şi în trafic, precum şi menţinerii valorii motocicletei dvs. De aici pot dispune de dotări care nu sunt rezulta eventuale diferenţe între descrise în aceste instrucţiuni de aceste instrucţiuni de utilizare şi utilizare, gama acestora este des- motocicleta dvs. Kilometrii parcurşi de la 3 atingerea cantităţii de 22 rezervă După atingerea cantităţii de rezervă a carburantului, se vor afişa kilometrii parcurşi din momentul acela.

Acest contor de kilometraj va fi resetat şi nu va mai fi afişat dacă, la alimentarea cu carburant, cantitatea totală z Indicaţii rezultantă este mai mare decât cantitatea de rezervă. Contoarele de kilometraj zilnic şi setarea ceasului pot fi selectate în continuare. Cauză posibilă: domeniul de sarcină parţială, Nu vă deplasaţi până la golirea pentru a permite răcirea motorezervorului.

Cauză posibilă: Verificaţi nivelul lichidului de În blocajele de trafic opriţi moÎn rezervorul de combustibil se răcire ( 74). Pentru verificarea senEste posibilă continuarea dezorilor roţilor, motocicleta trebuie plasării. Ea poate fi utilizată când nu este disponibilă nicio cheie principală şi nu este adecvată z Comenzi pentru utilizare permanentă.


Manual Cover
2012.5 BMW Motorrad G 650 GS Manualul de utilizare Image


General
Year 2012.5
Make BMW Motorrad
Model G 650 GS
Language Romanian
Pages 135
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us