2014.5 BMW G 650 GS — Manualul de utilizare

Posted on 24 Sep, 2015
Model: 2014.5 BMW G 650 GS
Pages: 140
File size: 2 MB

Descarca Manual


Manual Descriere
În plus, obţineţi informaţii despre întreţinere şi îngrijire, care servesc la siguranţa în funcţionare şi în trafic, precum şi menţinerii valorii motocicletei dvs. Aceste pentru a vă proteja autovehiculul instrucţiuni de utilizare descriu împotriva deteriorărilor. Kilometrii parcurşi de la 3 atingerea cantităţii de 22 rezervă După atingerea cantităţii de rezervă a carburantului, se vor afişa kilometrii parcurşi din momentul acela.

Acest contor de kilometraj va fi resetat şi nu va mai fi afişat dacă, la alimentarea cu carburant, cantitatea totală z Indicaţii rezultantă este mai mare decât cantitatea de rezervă. Contoarele de kilometraj zilnic şi setarea ceasului pot fi selectate în continuare. Cauză posibilă: domeniul de sarcină parţială, Nu vă deplasaţi până la golirea pentru a permite răcirea motorezervorului.

Cauză posibilă: Verificaţi nivelul lichidului de În blocajele de trafic opriţi moÎn rezervorul de combustibil se răcire ( 74). Pentru verificarea senEste posibilă continuarea dezorilor roţilor, motocicleta trebuie plasării. Ea poate fi utilizată când nu este disponibilă nicio cheie principală şi nu este adecvată z Comenzi pentru utilizare permanentă.


Use of Cookies    Contact us