2011.5 BMW G 650 GS Sertão — Handleiding

Posted on 24 Sep, 2015
Model: 2011.5 BMW G 650 GS Sertão
Pages: 135
File size: 2 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Hij bevat tevens informatie over service en onderhoud met het oog op de verkeersveiligheid en bedrijfszekerheid alsmede adviezen om de restwaarde van uw motorfiets zo hoog mogelijk te houden. Voor coulanceregelingen is het Geeft het einde van een absoluut noodzakelijk dat kan aanwijzing aan. Hierdoor kunvat die niet in deze handleiding nen eventuele afwijkingen tussen zijn beschreven, dan worden deze handleiding en uw motordeze in een afzonderlijke handfiets ontstaan.

Afgelegde afstand na 3 het bereiken van de 22 brandstofreserve Na het bereiken van de brandstofreserve wordt het aantal verreden kilometers tot dit tijdstip weergegeven. Deze kilometerteller wordt teruggezet en niet meer weergegeven als de totale hoeveelheid brandstof bij het tanken groter is dan de brandstofreserve. De dagteller en de klokinstelling z Aanduidingen kunnen nog wel worden opgeroepen.

De noodsleutel is klein en licht uitgevoerd, zodat deze bijvoorbeeld in een portemonnee kan worden meegenomen. Hiervoor constuur naar links of naar rechts tact opnemen met een specialist, wordt gedraaid. De klok alleen instellen als de Het stuur naar links of rechts motorfiets stilstaat.


Use of Cookies    Contact us