2014.5 BMW G 650 GS Sertão — Navodila za uporabo

Posted on 24 Sep, 2015
Model: 2014.5 BMW G 650 GS Sertão
Pages: 136
File size: 2 MB

Prenos Manual


Ročno Opis
Razen tega boste v njih dobili informacije v zvezi z vzdrževanjem in nego, ki so pomembne tako za obratovalno in prometno varnost kakor tudi za ohranitev vrednosti 01 49 8 557 135 vašega vozila. Prevoženi kilometri, ko 3 pade zaloga goriva na 22 rezervo Od trenutka, ko pade količina goriva na rezervo, so prikazani prevoženi kilometri. Ta števec prevoženih kilometrov se ponastavi in ni več prikazan, ko je skupna količina goriva pri točenju z Prikazi večja od rezerve.

Če je le mogoče, vozite v obmotorja (nevarnost nezgode) in Obvezno upoštevajte spodnje močju delne obremenitve, da lahko pride do poškodb katalizaukrepe. Če je nivo hladilne tekočine prenizek: mora napako čim prej Rezervna količina goriva Dolivanje hladilne tekočine odpraviti specializirana servisna ( 72). Za preizkus kolesnih senštevajte dodatne informacije o 25 zorjev mora motorno kolo prevosituacijah, ki lahko privedejo do ziti nekaj metrov.

Uporabite ga lahko, ko nimate pri roki glavnega ključa, ni pa primeren za trajno uporabo. V zvezi s tem se bočnem stojalu, je odvisno obrnite na specializirano servisno od lastnosti tal, ali boste krmilo delavnico, najbolje na partnerja obrnili v levo ali v desno. Uro nastavljajte samo pri ustavljeTipko držite pritisnjeno, da minem motornem kolesu.


Use of Cookies    Contact us