2014.5 BMW G 650 GS Sertão — Omistajan käsikirja

Posted on 24 Sep, 2015
Model: 2014.5 BMW G 650 GS Sertão
Pages: 134
File size: 2 MB

Lataa käsikirja


Manuaalinen Kuvaus
Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa pyörän huollosta ja hoidosta parhaan mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä neuvoja pyörän arvon säilyttämiseksi. Erilaiset maakohtaiset painatushetkellä 1 poikkeamat kuvien moottoripyöriin ovat mahdollisia. Tästä syystä joudumme varaamaan oikeuTekniset tiedot den poikkeamiin tämän käsikirjan ja moottoripyöräsi välillä.

Ajetut kilometrit 3 varamäärän 22 saavuttamisen jälkeen Polttoaineen varamäärän saavuttamisen jälkeen näytössä näkyvät tuon hetken jälkeen ajetut kilometrit. Tämä kilometrilukema nollautuu eikä se näy enää näytössä, jos tankaz Näytöt tessa kokonaistäyttömäärä on suurempi kuin varamäärä. Mahdollinen syy: tysvirta päälle, jotta jäähdytysJäähdytysnesteen määrän tartuuletin pysyy toiminnassa.

Ajetut kilometrit varamäärän Seisontavalot syttyvät automaattisaavuttamisen jälkeen. Kuorman lisääminen merkitsee, että jousen esijännitystä tulee lisätä, ja painon pieneneminen puolestaan jousen esijännityksen pienentämistä. Säädä peiliä vain moottoripyörän Kiristä mutteri kiristysmomentollessa paikallaan.


Use of Cookies    Contact us