2007.5 BMW G 650 Xmoto — Handleiding

Posted on 24 Sep, 2015
Model: 2007.5 BMW G 650 Xmoto
Pages: 132
File size: 3 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Lees daarom deze handleiding aandachtig door voordat u met uw nieuwe motorfiets de weg op gaat. Hij bevat tevens informatie over service en onderhoud met het oog op de verkeersveiligheid en bedrijfszekerheid alsmede adviezen om de restwaarde van uw motorfiets zo hoog mogelijk te houden. Voor coulanceregelingen is het Geeft het einde van een absoluut noodzakelijk dat kan opmerking aan.

Tevens zijn 7 fietsen wordt door een continue landspecifieke afwijkingen van de doorontwikkeling van de conafgebeelde motorfiets mogelijk. Hierdoor kunnen vat die niet in deze handleiding eventuele afwijkingen tussen dezijn beschreven, dan worden deze handleiding en uw motorfiets ze in een afzonderlijke handleiontstaan. Als de waarschuwingsoverslaande verbranding en Koelvloeistoftemperatuur te lamp gaat branden direct stophet onverwacht afslaan van de hoog.

Voor een langer verblijf in het buitenland kan de weergave op het display indien gewenst van miles naar kilometers en omgekeerd worden omgeMet iedere toetsbediening worschakeld. Indien dit wenselijk is, den uitgaande van de actuele contact opnemen met een speciwaarde in de onderstaande volgToets 1 ingedrukt houden. Het contact slechts Grootlichtschakelaar 1 naar bevoor een beperkte tijdsduur neden schuiven.


Use of Cookies    Contact us