2012.5 BMW HP4 — Handleiding

Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2012.5 BMW HP4
Pages: 195
File size: 2 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Hij bevat tevens informatie over service en onderhoud met het oog op de verkeersveiligheid en bedrijfszekerheid alsmede adviezen om de restwaarde van uw motorfiets zo hoog mogelijk te houden. Voor coulanceregelingen is het Geeft het einde van een absoluut noodzakelijk dat kan opmerking aan. Hierdoor kunspecifieke afwijkingen van de afnen eventuele afwijkingen tussen z Algemene aanwijzingen gebeelde motorfiets mogelijk.

Daarom verzoeken wij zijn beschreven, dan worden u er begrip voor te hebben dat deze in een afzonderlijke handeventuele aanspraken op grond leiding beschreven. Als de onderhoudsmelding 22 al meer dan één maand voor de onderhoudsdatum wordt weergegeven, dan moet de in het instrumentenpaneel opgeslagen datum worden ingesteld. Deze situatie kan zich voordoen Als in een jaar veel kilometers wanneer de accu langdurig losworden gereden, kan het voorgekoppeld is geweest.

Als de resterende tijd tot de volkomen dat het onderhoud eerVoor het instellen van de datum gende service minder dan een der moet worden uitgevoerd. In dit voorbeeld betekent de resterende kilometers 2 in stapaanduiding "Augustus 2012". Anders kan de weergave van de resterende actiera3 dius niet worden geactualiseerd.


Use of Cookies    Contact us