2012.5 BMW HP4 — Omistajan käsikirja

Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2012.5 BMW HP4
Pages: 191
File size: 2 MB

Lataa käsikirja


Manuaalinen Kuvaus
Tutustu uuteen pyörääsi, jotta voit ajaa liikenteessä turvallisesti ja luotettavasti. Kirjassa on tärkeää tietoa hallintalaitteiden käytöstä ja siitä, miten parhaiten käytät moottoripyörän teknisiä ominaisuuksia. Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa pyörän huollosta ja hoidosta parhaan mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä neuvoja pyörän arvon säilyttämiseksi.

Tästä syystä poikkeamat kuvien moottoripyöjoudumme varaamaan oikeuriin ovat mahdollisia. Huoltonäyttö Jos huoltonäyttö ilmestyy 3 yli kuukausi ennen huollon päivämäärää, se on säädettävä 22 mittaristoon tallennetuksi päivämääräksi. Jos seuraavaan huoltoon on huollattaa moottoripyörä jo aiemenintään kuukausi aikaa, huollon Toimintasäde min.

Jos aikaistettuun huoltoon päivämäärä 1 näkyy käynnistyson enintään 1000 km, jäljellä oletarkastuksen yhteydessä hetken vien kilometrien näyttö 2 vähenee aikaa. Tässä esimerkissä näyttö 100 km kerrallaan ja se näkyy tarkoittaa "Elokuu 2012". Jos huollon ajankohta on ohitettu, päivämäärän ja kilometrilukeman näytön lisäksi palaa yleinen varoitusvalo keltaisena.


Use of Cookies    Contact us