2004.5 BMW K 1200 S — Handleiding

Posted on 22 Sep, 2015
Model: 2004.5 BMW K 1200 S
Pages: 164
File size: 3 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Int uw machine, zodat u zich zeker en veilig in het verkeer Wij wensen u veel genoegen kunt bewegen. Er staat tevens informatie in over service en onderhoud met het oog op de verkeersveiligheid en bedrijfszekerheid. Het snelst vindt u de door u gewenste bepaalde onderwerpen via de motorfiets te voorkomen.

Daarom verzoeken wij voor een model met een indivi- en prestaties hebben betreku er begrip voor te hebben dat duele uitrusting. Als er nog slechts vier De controlelampen zijn exportbalken worden getoond, is de afhankelijk en worden op één reservevoorraad bereikt. Overzicht 2 In de volgende tabel zijn de mogelijke waarschuwingen en de pagina's met bijbehorende uitgebreidere informatie weergegeven.

Verderrijden met een overgebruikte startsleutel verwij- Benzinetank niet leegrijden. Anders draait de den na het starten van de motor "Motoröldruck" (motoroliedruk) motor in de noodloopfunctie. A tot plotseling afslaan van lamp met een pijl naar de motor en daardoor tot achteren wordt weergegeven.


Use of Cookies    Contact us