2015 BMW Motorrad K 1600 GTL Omistajan käsikirja

2015 BMW Motorrad K 1600 GTL Omistajan käsikirja
Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2015 BMW Motorrad K 1600 GTL
Pages: 203
File size: 3 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuaalinen Kuvaus
Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa pyörän huollosta ja hoidosta parhaan mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä neuvoja pyörän arvon säilyttämiseksi. Jos tätä ei vältetä, seuvaan lisävarusteeseen tai rauksena on kuolema tai vakava varusteisiin liittyvän infor6 Tämän käsikirjan jaksosta 2 löyloukkaantuminen. Todiste suoritetuista huomiotta jättäminen voi aiheuthuoltotöistä on edellytys joustataa moottoripyörän tai varusteen Tekniset tiedot.

Jos moottoripyörä seisoo sivusei22 sontatuen varassa, polttoainemäärää ei voida määrittää oikein moottoripyörän vinon asennon takia. Tästä syystä toimintasäde lasketaan vain sivuseisontatuen ollessa käännettynä ylös. Jos moottorin lämmön On tankattava vähintään viisi litraa vaikutus käy liian voimakkaaksi, polttonestettä, jotta uusi täyttönäytössä näkyy väliaikaisesti --.

Välittömästi sytytysvirran kytkemisen jälkeen näyttöön ilmestyy Öljymäärähuomautusta varten "-- --", sillä rengaspainearseuraavien edellytysten tulee vot voidaan välittää vasta, kun täyttyä: nopeus 30 km/h on ylittynyt enMoottori on käyntilämmin. Moottori käy tyhjäkäyntiä vähinJos rengaspaine on kriittinen, tään kymmenen sekuntia. Jos huoltoaika on ohitettu, yleinen varoitusvalo syttyy vähäksi aikaa keltaisena ja huoltosymboli näkyy näytössä jatkuvasti.


Manual Cover
2015 BMW Motorrad K 1600 GTL Omistajan käsikirja Image


General
Year 2015
Make BMW Motorrad
Model K 1600 GTL
Language Finnish
Pages 203
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us