2016 BMW Motorrad K 1600 GTL Exclusive Omistajan käsikirja

2016 BMW Motorrad K 1600 GTL Exclusive Omistajan käsikirja
Posted on 11 Mar, 2016
Model: 2016 BMW Motorrad K 1600 GTL Exclusive
Pages: 187
File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuaalinen Kuvaus
Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa pyörän huollosta ja hoidosta parhaan mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä neuvoja pyörän arvon säilyttämiseksi. Jos tätä ei vältetä, seuvaan lisävarusteeseen tai rauksena on kuolema tai vakava varusteisiin liittyvän infor6 Tämän käsikirjan jaksosta 2 löyloukkaantuminen. Todiste suoritetuista huomiotta jättäminen voi aiheuthuoltotöistä on edellytys joustataa moottoripyörän tai varusteen Tekniset tiedot.

Kun lämpötila ensimlasketaan vain sivuseisontatuen mäisen kerran alittaa tämän rajan, ollessa käännettynä ylös. Jos huoltoaika on ohitettu, yleinen varoitusvalo syttyy vähäksi aikaa keltaisena ja huoltosymboli näkyy näytössä jatkuvasti. Jos vuosittain kertyy runsaasti ajokilometrejä, saattaa olla syytä huollattaa moottoripyörä jo ai-.

Yleinen varoitusetupyörän rengaspaineen, oikea Varoitusnäytöt valo palaa punaisena tai keltaiarvo 2 takapyörän rengaspaineen. Esitystapa sena riippuen varoituksen kiireelliVälittömästi sytytysvirran kytkemisyydestä. Näytössä voi olla samanaikaisesti daan välittää vasta, kun nopeus enintään neljä varoitussymbolia.


Manual Cover
2016 BMW Motorrad K 1600 GTL Exclusive Omistajan käsikirja Image


General
Year 2016
Make BMW Motorrad
Model K 1600 GTL Exclusive
Language Finnish
Pages 187
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us