2003 BMW Motorrad R 1150 GS Handleiding

2003 BMW Motorrad R 1150 GS Handleiding
Posted on 26 Apr, 2022
Model: 2003 BMW Motorrad R 1150 GS
Pages: 104


File size: 22 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manual Beschrijving
Veilig rijden op de weg en in het vermogen evenals uw refleterrein betekent verantwoordexen beïnvloeden. Kies het motortoerental afhankelijk van de motortemperatuur; laat de motor pas met het max. Als de naald van de toerenteller in het rode vlak staat wordt ter bescherming van de motor de brandstoftoevoer onderbroken.

Bij het rijden op wegen waarop wegenzout is gestrooid kunnen de remmen later aangrijpen als gedurende langere tijd niet wordt geremd. Voer bij de eerste rit onderworpen aan bijzondere enkele remproeven uit. Bij het gedeeltelijk integrale remsysteem wordt de integrale remfunctie alleen door middel van het handremhandel geactiveerd.

Kans op vallen bij extreem hard remmen doordat het voorwiel blokkeert of doordat het achterwiel vrijkomt van het wegdek bij zeer veel grip van de voorband. Een regelmatig werkplaatsbezoek is ook na afloop van de garantieperiode beslist aan te bevelen. Natuurlijk kunt u van begin af aan bij ons terecht voor adviezen en maken wij aparte persoonlijke afspraken met u waar we ons correct aan houden.


Manual Cover
2003 BMW Motorrad R 1150 GS Handleiding Image


General
Year 2003
Make BMW Motorrad
Model R 1150 GS
Language Dutch
Pages 104
Filetype PDF (Download)
File size 22 MB



BMW Motorrad R 1150 GS Models

Privacy Policy    Contact us