2014 BMW Motorrad R 1200 GS Návod na používanie

2014 BMW Motorrad R 1200 GS Návod na používanie
Posted on 21 Sep, 2015
Model: 2014 BMW Motorrad R 1200 GS
Pages: 188


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuálny Popis
Okrem toho získate informácie o údržbe a ošetrovaní, bezpečnosti prevádzky a jazdy, ako aj o spôsoboch ako najlepšie predĺžiť životnosť vášho motocykla. Požadovanú tému nájdete manipuláciu pri ovládaní, montuje už pri výrobe najrýchlejšie v podrobnej tabuľke riadení a nastavovaní, ako aj pri vozidla. Taktiež sú je zaručená nepretržitým možné odlišnosti zobrazeného vývojom konštrukcie, výbavy motocykla voči verziám podľa a príslušenstva.

Preto vás prosíme o pochopenie, že z údajov, vyobrazení a opisov nemôžu vyplývať žiadne nároky. V závislosti od naliehavosti varovania svieti všeobecná varovná kontrolka žltým alebo červeným svetlom. Bezpodmienečne dodržiavajte Použitý kľúč nie je oprávnený na nižšie uvedené opatrenia.

Hladina chladiacej kvapaliny je raná na vozidle je nižšia Odstráňte ďalšie kľúče od mopríliš nízka. Chybné žiarovky čo najskôr vyMotor sa nachádza v númeňte, preto je najlepšie, ak so dzovom režime. Vyhývatele smeru vzadu alebo žiaJedna alebo viacero žiaroviek je bajte sa prudkým akceleráciám rovky osvetlenia evidenčného chybných.


Manual Cover
2014 BMW Motorrad R 1200 GS Návod na používanie Image


General
Year 2014
Make BMW Motorrad
Model R 1200 GS
Language Slovak
Pages 188
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us