2016 BMW Motorrad R 1200 GS Manualul de utilizare

2016 BMW Motorrad R 1200 GS Manualul de utilizare
Posted on 9 Mar, 2016
Model: 2016 BMW Motorrad R 1200 GS
Pages: 219


File size: 3 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manual Descriere
În plus, obţineţi informaţii despre întreţinere şi îngrijire, care servesc la siguranţa în funcţionare şi în trafic, precum şi menţinerii valorii motocicletei dvs. Privire de ansamblu Prescurtări şi simboluri şi în timpul lucrărilor de întreţi1 nere. Dacă nu Marchează sfârşitul unei lucrărilor de întreţinere este o este evitat, va provoca decesul informaţii condiţionate de condiţie necesară pentru gratifisau rănirea gravă.

De aceea, din datele, imadotări ce nu sunt descrise, acesginile şi descrierile prezentate nu tea sunt descrise în instrucţiuni pot rezulta niciun fel de pretenţii. Martorul de avertizare generală va Avertizările vor fi indicate prin infi indicat corespunzător celei mai 25 termediul martorilor de avertizare urgente avertizări. Verificaţi bateria din cheia cu rea pentru temperatură exteUtilizaţi cheia de urgenţă.

La temperaturi scăzute, trebuie Utilizaţi cheia de rezervă pentru să vă aşteptaţi la polei îndedeplasări ulterioare. Înlocuire baterie a cheii cu Se va afişa simbolul de Dacă este posibil, conduceţi în telecomandă temperatură. Martorul de avertizare geDacă nivelul lichidului de răcire nerală se aprinde galben.


Manual Cover
2016 BMW Motorrad R 1200 GS Manualul de utilizare Image


General
Year 2016
Make BMW Motorrad
Model R 1200 GS
Language Romanian
Pages 219
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us