2012 BMW R 1200 GS Adventure — Manualul de utilizare

Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2012 BMW R 1200 GS Adventure
Pages: 170
File size: 2 MB

Descarca Manual


Manual Descriere
În plus, obţineţi informaţii despre întreţinere şi îngrijire, care servesc la siguranţa în funcţionare şi în trafic, precum şi menţinerii valorii autovehiculului dvs. Aceste abateri în cazul execuţiei pentru instrucţiuni de utilizare descriu ţări individuale. Totodată, sunt continuă a construcţiei, echipăposibile diferenţe, specifice dirii şi a accesoriilor.

De aici pot feritelor ţări, faţă de motocicleta rezulta eventuale diferenţe între prezentată. Display multifuncţional 3 1 Barele grafice transversale 20 arată cantitatea de carburant rămasă. Această situaţie poate să apară dacă bateria a fost desprinsă de În cazul efectuării unui număr la borne mai mult timp.

Distanţa rămasă de parcurs indică o lună, va fi afişată pentru scurt ce distanţă mai poate fi parcursă timp data pentru service 1 în Dacă a fost depăşit termecu combustibilul existent. În nul de service, se aprinde, lul se efectuează pe baza conacest exemplu, afişarea înseamnă suplimentar faţă de afişajul dasumului mediu şi a nivelului de "Martie 2012". Prima 3 cantitatea de rezervă, pentru ca afişată abia după atingerea cantidată când temperatura scade sub noul nivel să poată fi identificat.


Use of Cookies    Contact us