2013 BMW Motorrad R 1200 GS Adventure Návod na používanie

2013 BMW Motorrad R 1200 GS Adventure Návod na používanie
Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2013 BMW Motorrad R 1200 GS Adventure
Pages: 165


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuálny Popis
Oboznámte sa so svojím novým motocyklom, aby ste sa mohli v doprave bezpečne pohybovať. Okrem toho získate informácie o údržbe a ošetrovaní, bezpečnosti prevádzky a jazdy, ako aj o spôsoboch ako najlepšie predĺžiť životnosť vášho motocykla. Taktiež sú je zaručená nepretržitým možné odlišnosti zobrazeného vývojom konštrukcie, výbavy motocykla voči verziám podľa a príslušenstva.

Ak sa informácia o servise 22 Indikácia servisu zobrazí skôr ako mesiac pred dátumom servisu, musí sa dátum uložený v kombinácii prístrojov nastaviť. Ak je vplyv teploty mopočet dojazdu vykonáva iba pri tora príliš veľký, dočasne sa zosklopenej bočnej opierke. Ak ---: Meranie nie je možné (uvezistený tlak vzduchu v pneumatidené podmienky nie sú splnené).

V závislosti od naliehavosti varovania svieti všeobecná varovná kontrolka červeným alebo žltým svetlom. Ak sa vyskytuje niekoľko varovaní, zobrazujú sa všetky príslušné varovné kontrolky a varovné symboly, výstražné upozornenia sa zobrazujú striedavo. Vyhý3 Všeobecná varovná konmôžu poškodiť katalyzátor, nebajte sa prudkým akceleráciám trolka svieti žltým svetlom.


Manual Cover
2013 BMW Motorrad R 1200 GS Adventure Návod na používanie Image


General
Year 2013
Make BMW Motorrad
Model R 1200 GS Adventure
Language Slovak
Pages 165
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us